Beste meneer/mevrouw,

 

Als eerst willen we u bedanken dat uw keuze naar DJ A-k is gegaan.

Mocht dit uw eerste keer zijn dat u ons boekt of is dit uw  eerste  evenement die u gaat organiseerd allemaal niet erg wij helpen u daar graag bij.
Volg de stappen die hieronder staan omschreven deze helpen u en ons om elkaar van de juiste informatie te voorzien. hiermee kunnen wij de benodigde voorbereidingen  treffen om uw evenement zo goed mogelijk te laten verlopen. Mocht u hier niet over uitkomen kunt contact opnemen met ons zowel telefonisch als onze Button

 

Stap 1. Offerte

Als eerst doen we een offerte zodat u weet waar u aan toe bent. zie formulier hieronder

Stap 2. Reservering

Indien u akkoord gaat met de offerte zullen we dit omzetten naar een Reservering

Stap 3. Progamma&Wensen

Graag ontvangen we van u een progamma, wensen en muziek voorkeur daarvoor hebben we een apparte formulier zie hier onder

Stap 4. Afspraak

Indien u een graag eerst wil ontmoeten zullen we een afspraak maken om het door te nemen. Deze stap is niet verplicht!  Het is aan u!

 

Heeft u alle stappen doorlopen dan weten wij voldoende.Mochten wij nog iets willen weten dan zullen we contact met de des betreffende persoon opnemen.
We zullen u het nog bevestigen dat wij alles hebben ontvangen en dat “Alles geregeld is. Vanaf dat moment is het een kwestie van tijd en heeft u geen omkijk meer naar ons.

 

Alvast bedankt en tot ziens of zelfs beter we zien u op het uw evenement.

 

Met vriendelijk groet,

Dj A-k | The dj for all your events